Search website:

AI og magefølelse banner

FÅR DU TATT UT GEVINSTEN AV DINE AI-INITIATIVER?

AI og den f…  magefølelsen.

Tenk deg at du endelig har satt i gang et AI-prosjekt og at alt går på skinner. Kravspekken var «spot on», leverandøren du har valgt er perfekt, forventet avkastning er på flere tusen prosent, modellene er testet og ALT er klart for utrulling, og du skal BARE trykke på knappen …

Så stopper det opp.

  

I dette webinaret forteller vi deg hvorfor det stopper, og hva du kan gjøre for å sikre at du får gevinst ut av investeringen din.  

Her er en liten smakebit:  

1. Ta knekken på magefølelsen


AI-prosjektet ditt må ut til folket. Vær åpen med organisasjonen din om hva du driver med helt fra start. Hvordan virker AI-løsningen vi skal bygge, hva er målet, hvorfor kan vi stole på det modellen viser? Hvis du ikke gjør det, fortsetter organisasjonen med magefølelsen som før, og alt arbeidet med AI prosjektet er bortkastet. Du må bygge forståelse og tillit fra start til slutt, fra topp til bunn.

2. IT-sjefen må inn fra dag 1

Altfor mange AI-prosjekter kjøres som «stand alone» eksperimenter. Ofte er det forretningssiden som setter dem i gang, og IT sjefen er ikke en del av prosjektet. Det er en garantert «show stopper». Tenk arkitektur og integrering fra start. AI-prosjektet må før eller siden integreres i selskapets struktur og systemer. Venter du for lenge blir det komplisert og du risikerer at alt stopper opp fordi AI-prosjektet kun fungerer isolert fra bedriftens øvrige liv. 

3. Kjøp deg fri fra compliance-trøbbel


Det er en jungel av regler rundt personvern, sporing av data, arkivering og tilgangskontroll. Hvis du starter opp et AI-prosjekt, uten å ha kontroll på dette gjennom hele prosessen, kan vi garantere deg at prosjektet aldri kommer til å gå live. Vår anbefaling er å kjøpe deg fri ved å bruke et system som er designet for å løse akkurat dette.

Meld deg på i dag og få sjekklisten, så ikke ALT bare STOPPER OPP.

DATO:      

On-demand, se webinaret når det passer deg!


Agenda:               

  • Gevinstrealisering i AI-prosjekter  
  • AI-governance i praksis

Hvem passer dette webinaret for?

Dette webinaret er for deg som jobber innen IT og har tenkt til å sette i gang et AI-prosjekt, eller for deg som allerede jobber med AI og BI.

Webinaret streames via videoplattformen TwentyThree.

Fred_9303

Fred Anda

Fred er VP og leder for Insight Advisory i Amesto NextBridge. Han han har særskilt fokus på BI og AI-strategi og hvordan realiserte gevinstene gjennom mer datadrevet innsikt. Han har mer enn 20 års konsulenterfaring som prosjektleder, BI-arkitekt og rådgiver.

Villumsen

Rasmus Hauch

Rasmus er CTO i 2021.AIRasmus har rikelig med erfaring i stillinger som Program Manager, Lead Architect og seniorkonsulent for ulike internasjonale finans-, energi- og telekom-kunder. Hans ferdigheter inkluderer ledelse, veiledning og bedriftsarkitektur.